FUF: s studentgrupp omorganiseras

FUF: s studentgrupp växer så det knakar och inför hösten har studentverksamheten genomgått en välbehövlig omorganisering. Bland annat finns numer tre specifika arbetsgrupper; Filmgruppen, Tidningsgruppen och Studentpanelen. Dessa kommer att finnas kontinuerligt i FUF: s studentverksamhet och medlemmarna kommer att skifta inför varje ny termin.
Höstens grupper är;

Filmgruppen
Ida Tandin
Rediet Wubeshet
Sofie Rådestad

Tidningsgruppen
Andrea Josephsson
Noak Löfgren
Madeleine Hedlund
Johanna Forsmark

Studentpanelen
Caroline Daly
Josefin Petersson
Ronja Morales

Filmgruppen kommer bland annat arrangera tre filmvisningar på Medelhavsmuseet i höst, Studentpanelen kommer att medverka på ett par seminarier under terminen och tidningsgruppen kommer att lansera det elektroniska ”FUF-bladet” innan vintern! Varje grupp har en huvudansvarig och dessa tre utgör FUF: s studentråd. Höstens studentråd består av Ida Tandin, Andrea Josephsson och Mikaela Andeliv.

Den större studentgruppen fortsätter att träffas månadsvis. Nästa studentgruppsmöte är 1 oktober, alla är välkomna, gammal som ny i gänget! (mer info om tid och plats publiceras på hemsidan framöver).

Dela det här:
Publicerat i Övrigt