Bokpresentation med Johanna Wallin

12 november, 2009 - kl. 18:00 till 19:30

Föreningen för Utvecklingsfrågor har glädjen att bjuda in till en presentation av Johanna Wallins debutroman,

JagGarAldrigEnsamMer

Jag går aldrig ensam mer

En skildring från Palestina i ockupationens skugga

Johanna Wallins debutroman är ett personligt reportage om en av vår tids svåraste konflikter, men det är också en historia om författarens sökande efter sin judiske far, som försvann spårlöst när hon var barn.

” Jag står där i husspillrorna med modern, fadern, systrarna och bröderna och försöker hitta orden som kan uttrycka vad jag känner för denna familj som har förlorat precis allt. Vad säger man? Jag kan bara ta moderns hand i min och viska ”jag är ledsen” medan bådas våra tårar rinner. För tusende gången frågar jag mig: Hur många fler mänskliga tragedier krävs innan det blir ett stopp på detta vansinne”

Kom och lyssna till Johanna Wallins berättelse om boken och livet i Palestina.

Samtalspartner är Mattias Gardell, professor och religionshistoriker vid Uppsala Universitet. FUF:s studentpanel medverkar.

 Bagdad Café, Medelhavsmuseet, Fredsgatan 2, Stockholm

Varmt välkomna!

[form 2 ”Seminarieanmalan Databas”]

Dela det här:
Publicerat i Kalender