Studentgruppsmöte

15 februari, 2010 - kl. 17:00 till 18:30

FUF: s samordningsgrupp bjuder in spännande gäster till FUF: s alla studentgruppsmöten under våren. Vårens tema är kopplingen mellan klimatfrågan och utvecklingsarbete. Har du förslag på intressanta gäster? Kontakta Kain Gustafson på karin_gustafson_dalvik@hotmail.com.

Till måndagens studentgruppsmöte har FUF: s samordningsgrupp bjudit in Åsa Callmer från FIAN (Food First Information and Action Network) Åsa kommer att prata om rätten till mat och om det ett år gamla tilläggsprotokollet kring Ekonomiska, Sociala och Kulturella rättigheter.
Lokal: FUF: s kontor, kl. 17.00-18.30

Anmäl dig snarast, nedan eller till klara.grenhagen@fuf.se

Varmt välkommen, gammal som ny fuffare!

[form 2 ”Seminarieanmalan Databas”]

Dela det här:
Publicerat i Kalender, Övrigt