Studentgruppsmöte

16 mars, 2010 - kl. 17:00 till 18:30

På det kommande studentgruppsmötet får vi besök av Åsa Callmer, från FIAN (FoodFirst and Action Network). Tillgång till mat är en mänsklig rättighet, för alla oavsett kön, religion, hudfärg eller var man bor. FIAN arbetar med påverkansarbete, opinionsbilnding och utbildning om rätten till mat och rätten att försörja sig. Åsa kommer även att prata om det ett år gamla tilläggsprotokollet kring Ekonomiska, Sociala och Kulturella rättigheter.

Detta är det sista studentgruppsmötet innan årsmötet den 24 mars. Vid tidigare möten har en ”avknoppning” av studentverksamheten diskuterats, ett slags ”UNG FUF”, och vi måste nu prata vidare om former och strukturer för framtiden.

Det är viktigt att så många som möjligt kommer! Nya är naturligtvis också välkomna. 

Lokal: FUF: s kontor

Varmt välkommen!

[form 2 ”Seminarieanmalan Databas”]

Dela det här:
Publicerat i Kalender