Jobba med bistånd, går det?

22 mars, 2011 - kl. 18:00 till 19:30

OmVärlden och Föreningen för utvecklingsfrågor bjuder in till samtal och tidningsrelease!
Många unga och studenter drömmer om att jobba med internationella frågor eller arbeta för en bättre värld. Antalet utbildningar på området växer, men jobben blir allt färre. Hur kan vägarna till ett jobb inom bistånd och utveckling se ut? Är solidariskt arbete ens något man bör tjäna pengar på? Är det omöjligt att få jobb, eller vart finns de i framtiden?

I ett samtal med Klas Markensten, tidigare avdelningschef på Sida & ambassadör, Lars Benon, rektor på Globala gymnasiet och Malin von Strauss från UNDP Stockholm, diskuteras jobb i biståndsbranschen, och kanske några tips för dig som drömmer om en framtida karriär. Samtalsledare Mia Laurén.

Kom och läs senaste numret av OmVärlden, köp något i baren och diskutera.

Plats: Global Reporting, Stora Nygatan 26, 2 trappor
Föranmälan sker till mia.lauren@omvarlden.se senast den 21/3.
Varmt välkommen!

Dela det här:
Publicerat i Kalender