Vart är biståndet på väg?

11 oktober, 2011 - kl. 18:00 till 19:30

Globala förändringar kräver nytt bistånd, heter det i den nyss utkomna budgetpropositionen för 2012. Vilka aktörer är i fokus för svenskt utvecklingssamarbete? Vad prioriteras från regeringens sida? Hur ser förutsättningarna ut för det svenska biståndet i framtiden?

Varmt välkomna till ett samtal med statssekreterare Hanna Hellquist om biståndet utifrån årets budgetförslag. Samtalsledare är Lennart Wohlgemuth, gästprofessor vid School of Global Studies vid Göteborgs universitet och delförfattare till ”Where is Swedish Aid heading”, och Ulrika Modéer, FUF-medlem och chef för miljö- och utrikesteamet på Miljöpartiets riksdagskansli.

Lokal: Postmuseum, Lilla Nygatan 6
Anmäl dig till fuf@fuf.se

Välkommen!

Dela det här:
Publicerat i Kalender