FUF söker ideella utrikeskorrespondenter!

Om du är ung FUF-vän ute i världen, som tycker att ungas erfarenheter av utvecklingsarbete behöver synas mer i mediebruset, vill vi ha kontakt med dig!

FUF är övertygade om att unga ute i världen – som har fått sin första utlandsanställning, studerar, gör MFS eller utlandspraktik – har ovärderliga kunskaper om utvecklingsfrågor där just ni befinner er. Detta vill vi uppmärksamma genom vår nya mediesatsning: FUF-korrespondenterna.

Som FUF-korrespondent kommer du att bli publicerad i webbtidningen ”FUF i Världen”; unga eldsjälars eget forum för att föra fram sina hjärtefrågor och berätta om unika erfarenheter av utvecklingsarbete. FUF tror att ”korren” kan fördjupa, kritiskt ifrågasätta och berika den svenska utrikesrapporteringen. Samtidigt får du en fantastisk möjlighet att publiceras under FUF:s flagg, få erfarenhet av kommunikationsarbete och nätverka med likasinnade.

Ta steget in i utvecklingsdebatten och bli FUF-korrespondent! Maila oss på andrea.samosir.josephson@fuf.se och skriv kort om var du är och vad du gör så hör vi av oss.

Frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer!

Har du just kommit hem från en längre utlandsvistelse, eller ska du snart ge dig av? Då kan du ändå bli FUF-korrespondent! Maila oss för mer information.

Dela det här:
Publicerat i Övrigt