Fortfarande finns praktikplatser att söka inför vårterminen 2012!

Vill du göra praktik under vårterminen?

Som medlem i FUF har du möjlighet att registrera din praktikansökan i vår databas och söka alla de praktiker vi förmedlar. Inför vårterminen finns fortfarande ett par spännande praktikplatser kvar som vi hoppas att du är intresserad av!

Uppsala Centre for Sustainable Development söker en praktikant på heltid under april månad. Riksteatern söker en praktikant på heltid till deras internationella uppdrag från och med februari. Nordiska Afrikainstitutet i Uppsala söker en praktikant på heltid under våren.

För att läsa mer om platsernas innehåll och krav gå in på:  http://www.fuf.se/praktik/

Är du ny medlem i FUF? Som ny medlem i FUF får du just nu tre nummer av tidningen Omvärlden! Glöm inte att märka din betalning med ”OV” för att få del av erbjudandet. Läs mer om hur du blir medlem i FUF på  http://www.fuf.se/2011/12/05/valkommen-till-fuf-erbjudande-till-nya-medlemmar/

 

 

Dela det här:
Publicerat i Övrigt