Träffa FUF på Development Day på Södertörn den 20e mars!

På Södertörns högskolas Development Days får du möjlighet att träffa framtida arbetsgivare, lyssna på spännande seminarier och inspireras i dina fortsatta studier!

FUF är förstås där och arrangerar även tillsammans med Omvärlden ett seminarium om vägar till biståndsjobben.

 

Information om Development Day:

Hållbar utveckling för en bättre värld

Välkommen till Development Day! Vi är en av få, om inte Sveriges enda arbetsmarknadsdag med profil mot utvecklingsfrågor och internationellt arbete.

Det är andra året i rad som Development Day anordnas, nu med ambitionen att sikta högre. Under två intensiva dagar kommer arbetsgivare inom utvecklingsfrågor som myndigheter, biståndsorganisationer och företag möta drivna och engagerade studenter i en kreativ miljö på Södertörns Högskola. Development Day sätter globala frågor högt på agendan oavsett om du studerar ekonomi, entreprenörskap, statsvetenskap, miljö, migration eller journalistik.

Development Day, 19-20 mars 2012, är en arbetsmarknadsmässa på Södertörns Högskola för studenter som är intresserade av att arbeta med vår tids globala utmaningar och frågor. Det är ett initiativ av Föreningen för utveckling och internationellt samarbete, FUIS.

Dagarna är fullspäckade med spännande aktiviteter. Här ges du som student bland annat möjlighet att få ditt CV testat av proffsrekryterare, speed rådgivning med experter på socialt entreprenörskap, delta på workshops och lyssna på inspirerande föreläsningar. För ett mer detaljerat schema med alla aktiviteter se programmet, klicka här.

Development Day är den självklara platsen för dig som är intresserad av globala utmaningar och vill få svar på dina frågor hur du kan arbeta för en bättre värld. Här finns möjligheter att knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Development Day ger dig bättre förutsättningar för att nå drömjobbet!

Vi ses på Development Day!

Dela det här:
Publicerat i Övrigt