FUF:s studentkick off 5 september

5 september, 2013 - kl. 17:00 till 19:00

Är du intresserad av globala utvecklingsfrågor?
Vill du engagera dig och skaffa erfarenhet av att arbeta ideellt inom biståndssektorn?
Kanske är du på jakt efter en spännande praktikplats?

Skärmavbild 2013-08-22 kl. 11.41.58

Välkommen till Kick Off på FUF! Här får du träffa erfarna medlemmar från FUF:s styrelse som diskuterar betydelsen av ideellt engagemang och hur man får  jobb inom internationellt utvecklingssamarbete. Du får också träffa FUF-studenter och får reda på hur du som medlem kan engagera dig i till exempel FUF:s tidningsredaktion, seminariegrupp, biståndsdebatten.se eller som utrikeskorrespondent. Vi informerar också om praktikplatserna vi förmedlar på bl.a. Sidas olika avdelningar!

Medverkar gör bland annat Rolf Carlman och Eivor Halkjaer. Rolf är ordförande i FUF och har tidigare arbetat med utvecklings- och biståndsfrågor exempelvis i Jerusalem, Alexandria, Beirut och Hanoi. Rolf har också bl.a. varit chef på Sida och Svenska Institutet. Eivor har bl. a. arbetat på Sida, som ambassadör i Nicaragua, Kuba och Guatemala och varit redaktör på Utrikespolitiska Institutet.

FUF bjuder på dryck och tilltugg!

När och var: 5 september kl. 17.00-19.00, Karlbergsvägen 66 A

Anmäl dig HÄR!

Dela det här:
Publicerat i Kalender