FUF:s studentkick off 5 september

5 september, 2013 - kl. 17:00 till 19:00

Är du intresserad av globala utvecklingsfrågor?
Vill du engagera dig och skaffa erfarenhet av att arbeta ideellt inom biståndssektorn?
Kanske a?r du på jakt efter en spa?nnande praktikplats?

Ska?rmavbild 2013-08-22 kl. 11.41.58

Va?lkommen till Kick Off på FUF! Ha?r får du tra?ffa erfarna medlemmar fra?n FUF:s styrelse som diskuterar betydelsen av ideellt engagemang och hur man får  jobb inom internationellt utvecklingssamarbete. Du får också tra?ffa FUF-studenter och får reda på hur du som medlem kan engagera dig i till exempel FUF:s tidningsredaktion, seminariegrupp, bista?ndsdebatten.se eller som utrikeskorrespondent. Vi informerar också om praktikplatserna vi fo?rmedlar på bl.a. Sidas olika avdelningar!

Medverkar go?r bland annat Rolf Carlman och Eivor Halkjaer. Rolf a?r ordfo?rande i FUF och har tidigare arbetat med utvecklings- och biståndsfrågor exempelvis i Jerusalem, Alexandria, Beirut och Hanoi. Rolf har också bl.a. varit chef på Sida och Svenska Institutet. Eivor har bl. a. arbetat på Sida, som ambassado?r i Nicaragua, Kuba och Guatemala och varit redakto?r på Utrikespolitiska Institutet.

FUF bjuder på dryck och tilltugg!

När och var: 5 september kl. 17.00-19.00, Karlbergsvägen 66 A

Anmäl dig HÄR!

Dela det här:
Publicerat i Kalender