FUF:s studentkick off 5 september

Är du intresserad av globala utvecklingsfrågor?
Vill du engagera dig och skaffa erfarenhet av att arbeta ideellt inom biståndssektorn?
Kanske är du på jakt efter en spännande praktikplats?

Välkommen till Kick Off på FUF! Här får du träffa erfarna medlemmar från FUF:s styrelse som diskuterar betydelsen av ideellt engagemang och hur man får  jobb inom internationellt utvecklingssamarbete. Du får också träffa FUF-studenter och får reda på hur du som medlem kan engagera dig i till exempel FUF:s tidningsredaktion, seminariegrupp, biståndsdebatten.se eller som utrikeskorrespondent. Vi informerar också om praktikplatserna vi förmedlar på bl.a. Sidas olika avdelningar!

Medverkar gör bland annat Rolf Carlman och Eivor Halkjaer. Rolf är ordförande i FUF och har tidigare arbetat med utvecklings- och biståndsfrågor exempelvis i Jerusalem, Alexandria, Beirut och Hanoi. Rolf har också bl.a. varit chef på Sida och Svenska Institutet. Eivor har bl. a. arbetat på Sida, som ambassadör i Nicaragua, Kuba och Guatemala och varit redaktör på Utrikespolitiska Institutet.

FUF bjuder på dryck och tilltugg!

När och var: 5 september kl. 17.00-19.00, Karlbergsvägen 66 A

Anmäl dig HÄR!

Dela det här:
Publicerat i Övrigt