FUF i Världen No 11 2013 är här!

I höstens andra och sista nummer av FUF i Världen kan ni bland annat ta del av israeliska veteransoldaters berättelser om innebörden av Israels ockupationspolitik; framtidshopp i Burma; ungdomsorganisering i El Salvador; och den tyska valutgångens konsekvenser för landets säkerhetspolitik.

Trevlig läsning!

FUF i Världen No 11 2013

Skärmavbild 2013-11-19 kl. 09.21.40

 

 

 

 

 

 

 

 

FUF i Världen är Föreningen för Utvecklingsfrågors satsning på att låta unga människor som befinner sig utomlands göra sina röster hörda och dela med sig av sina erfarenheter. Genom webb-tidningen och bloggen vill FUF bredda svensk utrikesrapportering och fördjupa debatten, samt rikta strålkastarna mot mediebrusets bortglömda utvecklingsfrågor.

 

 

 

Dela det här:
Publicerat i FUF i Världen