FUF söker löne- och ekonomiadministratör på deltid

Löne- och ekonomiadministratör sökes

FUF, Föreningen för Utvecklingsfrågor, är en ideell förening vars syfte är att informera och skapa debatt om utvecklingsfrågor i ett globalt perspektiv, till stöd för ömsesidig förståelse och samarbete. Läs mer om oss på www.fuf.se

FUF är inne i en expansiv fas och söker nu en ekonomiadministratör på 15 % med operativt ansvar för bokföring, redovisning samt ekonomi- och löneadministration. Du är erfaren, noggrann, lösningsfokuserad och vill bidra till att utveckla FUF:s ekonomiadministration. Du kommer att arbeta i nära kontakt med kanslichefen och ansvara för bland annat bokföring, kvartals- och årsbokslut, löneutbetalningar, skatteinbetalningar, fakturering, medlemsregistrering etc.

 

Arbetsuppgifter:

– Löneadministration inklusive redovisning och avstämning av alla personalrelaterade kostnader

– In- och utbetalningar

– Fakturering

– Redovisning och bokföring (Speedledger)

– Budgetuppföljning och beredande av ekonomiska bidragsredovisningar och underlag

– Kvartals- och årsbokslut

– Medlemsregistrering

– Övriga sysslor på kontoret

 

Krav:

– Studier och/eller tidigare arbete inom löne- och ekonomiadministration/redovisning

– Erfarenhet av bokslut

– Mycket organiserad, noggrann och självgående

– Detaljfokuserad och serviceinriktad

– Van administratör

 

Meriterande:

– Erfarenhet av bokföring i Speedledger

– Tidigare erfarenhet av ekonomiarbete i föreningsliv/ideell verksamhet och/eller bokföring av projektbaserad verksamhet

 

Tjänsten är en allmän visstidsanställning om 15 %  t.o.m. 2015-02-28 med tillträde omgående och chans till förlängning. FUF följer Arbetsgivaralliansens kollektivavtal.

Skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev till fuf@fuf.se så snart som möjligt, dock senast 2014-04-07. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan. Skriv ”ansökan ekonomiadministratör” i ämnesraden. För eventuella frågor maila fuf@fuf.se.

Dela det här:
Publicerat i Övrigt