FUF i Världen No 13 2014

Ska?rmavbild 2014-04-25 kl. 17.35.28FUF i Världen nummer 13 är här! Denna gång rapporterar våra utrikeskorrespondenter bland annat om det costaricanska valet, om getter som möjliggör för burkinska barn att gå i skolan och om arbete för jämställdhet i Sydafrika. Dessutom bjuder vi på världshistoriens första FUF i Världen-fotoreportage!

FUF i Världen No 13 2014

Trevlig läsning!

 

 

FUF i Världen är Föreningen för Utvecklingsfrågors satsning på att låta unga människor som befinner sig utomlands göra sina röster hörda och dela med sig av    sina erfarenheter. Genom webb-tidningen och bloggen vill FUF bredda svensk utrikesrapportering och fördjupa debatten, samt rikta strålkastarna mot mediebrusets bortglömda utvecklingsfrågor.

Dela det här:
Publicerat i FUF i Världen