Lund 21/5: Afghanistan 2014 – FUF-fåtölj med Torvald Åkesson

21 maj, 2014 - kl. 19:00 till 20:30

Hur ser situationen egentligen ut i Afghanistan idag, drygt tio år efter USA:s invasion? Vilka effekter har det svenska biståndet och den militära närvaron i landet? Och framförallt, vilka utmaningar står landet inför nu i och med det kommande valet?

Torvald Åkesson har arbetat med internationellt utvecklingssamarbete i många år, bland annat inom Sida och UD och besitter stor kunskap om Afghanistans situation.  Han kommer att prata utifrån egna erfarenheter och engagemang och försöka beskriva det övergripande i Afghanistans situation och utvecklingsarbetet där, självklart med utrymme för intressanta diskussioner och frågor. 

Föreläsningen börjar 19:00.
I vanlig ordning ingår kaffe, goda kakor och frukter
Plats: Eden, sal 131. Lund

Anmäl dig till lund@fuf.se

 

 

 

Dela det här:
Publicerat i Kalender, Övrigt