FUF i Världen No 14 är här!

Denna gång rapporterar våra utrikeskorrespondenter bland annat om portugiser som migrerar till landets forna kolonier, om de bortglömda kvinnorna i Uganda och om hur det är att växa upp i konflikten på Västbanken.

FUF i Världen No 14 2014 (pdf)
FUF i Världen No 14 2014 (blädderex)

Trevlig läsning!

FUF-korrespondenterna är Föreningen för Utvecklingsfrågors satsning på att låta unga människor som befinner sig utomlands göra sina röster hörda och dela med sig av sina erfarenheter. Genom webb-tidningen FUF i Världen, bloggen www.fufkorrespondenterna.com, och Instagramkontot @fufkorrespondenterna vill FUF bredda svensk utrikesrapportering och fördjupa debatten, samt rikta strålkastarna mot mediebrusets bortglömda utvecklingsfrågor.

Dela det här:
Publicerat i FUF i Världen