Ny Biståndsdebatten.se-sajt!

Nu lanserar vi en helt ny och tydligare webbsida för Biståndsdebatten.se! Den är både snyggare och lättare att hitta på. Dessutom har vi en ny kalender där du bland annat kommer att kunna se live-streaming och sammanfattningar från seminarier. Inte minst när vi är på plats i Almedalen.

Precis som förut samlar vi massor av spännande debatt om bistånd och globala utvecklingsfrågor på sajten. Vi publicerar aktuella debattartiklar och ledare från svenska tidningar, exklusiva debattartiklar från kunniga personer och blogginlägg från vår redaktion. Och så har vi ett arkiv med mer än 1000 rapporter och dokument om globala utvecklingsfrågor.

Så gå in och kolla på den nya sajten! Följ också Biståndsdebatten.se på Facebook (Biståndsdebatten.se) och Twitter (@bistandsdebatt)!

Dela det här:
Publicerat i Övrigt