Studiecirkel i Göteborg 13/4: Burma – på väg mot demokrati?

13 april, 2015 - kl. 17:00 till 19:00

Burma har under de senaste åren genomgått en form av demokratiseringsprocess och öppnat upp sig gentemot omvärlden. Den senaste tidens demonstrationer har dock bemötts med våld av polis och det regimknutna medborgargardet. I mars fängslades till exempel omkring 120 unga och studenter för att ha deltagit i protester mot landets nya utbildningslag.

Hur ser den politiska situationen i Burma ut? Vilken roll spelar civilsamhället i skapandet av fred och demokrati i landet? Hur ställer sig omvärlden till situationen? FUF Pop Up Göteborg bjuder in till samtal om situationen i Burma. Vi inleder med en presentation och diskuterar sedan dessa frågor tillsammans.

Vi bjuder på fika!
Välkommen!

När: Måndagen den 13/4 kl. 17.00
Var: Studiefrämjandets lokaler, Vegagatan 1 (hållplats Prinsgatan), Göteborg
Hur: Anmäl dig genom att skicka ett mail till goteborg@fuf.se

Dela det här:
Publicerat i Kalender