FUF i Världen No 17 2015 är här!

Denna gång rapporterar våra unga utrikeskorrespondenter bland annat om det ökade tjuvskyttets konsekvenser för samhällen i sydöstra Afrika, om de korruptionsskandaler som toppar nyheterna i Rumänien och om Kiribati – den lilla önationen som drabbas hårt av de globala klimatförändringarna.

fiv17
FUF i Världen No 17 2015 (pdf)
FUF i Världen No 17 2015 (blädderex)

Trevlig läsning!

FUF-korrespondenterna är FUF:s satsning på att låta unga människor som befinner sig utomlands göra sina röster hörda och dela med sig av sina erfarenheter. Genom webb-tidningen FUF i Världen, bloggen www.fufkorrespondenterna.com, och Instagramkontot @fufkorrespondenterna breddas svensk utrikesrapportering och strålkastarna riktas mot mediebrusets bortglömda utvecklingsfrågor.

Dela det här:
Publicerat i FUF i Världen