God Jul, Gott Nytt år och Tack för ett fint 2015!

God jul önskar FUF:s kansli!

God jul önskar FUF:s kansli!

 

 

Under året som gått har vi arrangerat 109 aktiviteter, varav 48 seminarier, om global utveckling och internationellt samarbete för 2433 respektive 1862 besökare. Vi har engagerat och kompetensutvecklat 170 ideella kommunikatörer i 10 olika kommunikationsgrupper; skapat ett Young Professionals-nätverk där 22 personer har ingått; och genomfört två praktikantprogram för totalt 71 praktikanter. 25 personer har under året engagerats som mentorer inom vårt mentorskapsprogram och 43 adepter har tilldelats en alldeles egen mentor. Dessutom växer vår sajt Biståndsdebatten.se, som under året både har fått en makeover och mobilanpassats, som aldrig förr! T.ex. har vi där publicerat 52 exklusiva debattartiklar (som vanligt skrivna av sakkunniga) som nyanserar den mediala debatten om global utveckling och bistånd. 90 % av dem som har svarat på våra enkäter anser att de har ökat sina kunskaper om globala utvecklingsfrågor genom vår verksamhet, och 93 % anser att den håller hög kvalitet. Nu tar vi julledigt och öppnar kansliet 11 januari igen. God Jul, Gott Nytt År & Tack för ett fint 2015!

Dela det här:
Publicerat i Övrigt