3/7 Almedalen: Bikta din världsångest – På flykt

3 juli, 2016 - kl. 18:00 till 18:45

Det är mycket som händer i världen och många våndas över globala utmaningar som konflikter, orättvisor och klimatförändringar. OmVärlden och FUF vill därför ge besökarna under Almedalsveckan en möjlighet att uttrycka sin världsångest. På Sverige i Världen-torget kommer det under veckan att finnas ett biktbås där besökarna anonymt kan dela med sig av sina tankar kring tre teman. Låt tankarna flöda fritt! Tre kvällar kommer en artist/konstnär att framföra en tolkning av vår världsångest. Vi blandar humor och allvar kring temat för dagen. Idag kommenterar och diskuterar medverkande artister och experter ämnet På flykt.

Dogge Doggelito

Dogge Doggelito

Medverkande:

Dogge Doggelito – musiker
Sirin Kara – utredare, tankesmedjan Tiden
Madelaine Seidlitz – jurist och talesperson i flykting- och migrationsfrågor, Amnesty International
Mohamed Yahya – Africa Regional Programme Coordinator, UNDP, Addis Abeba
Ylva Bergman – chefredaktör, OmVärlden (moderator)

Dela det här:
Publicerat i Kalender