6/7 Almedalen: Bikta din världsångest – Klimatförändringar

6 juli, 2016 - kl. 17:35 till 18:45

Det är mycket som händer i världen just nu och många våndas över globala utmaningar som konflikter, orättvisor och klimatförändringar. OmVärlden och FUF vill därför ge besökarna under Almedalsveckan en möjlighet att uttrycka sin världsångest. På Sverige i Världen-torget kommer det under veckan att finnas ett biktbås där besökarna anonymt kan dela med sig av sina tankar kring tre teman. Låt tankarna flöda fritt! Tre kvällar kommer en artist/konstnär att framföra en tolkning av vår världsångest. Vi blandar humor och allvar kring temat för dagen. Idag kommenterar och diskuterar medverkande artister och experter ämnet Klimatförändringar.

Mayka

Medverkande:

Mayka – DJ/producent
Anders Wijkman – författare och samhällsdebattör
Mattias Goldmann – VD, tankesmedjan Fores
Johan Kuylenstierna – VD, Stockholm Environment Institute (SEI)
Ylva Bergman – chefredaktör, OmVärlden (moderator)

Dela det här:
Publicerat i Kalender