Youth & Agenda 2030

För ett år sen antog FN:s generalförsamling Agenda 2030 och de 17 globala målen för hållbar utveckling. Vad betyder Agenda 2030, och hur ska vi uppnå målen? Hur lyfter vi det arbete som vi gör i Sverige till en global nivå? Och vilken roll spelar världens unga i detta arbete? Den tionde september 2016 arrangerade FUF och LSU en konferens på temat Youth & Agenda 2030 – local going global med deltagare från hela världen. I detta avsnitt av FUF-podden får vi lyssna på det inledningsanförande och den paneldiskussion som inledde konferensen. Talar gör Johan Hassel (ledamot i Agenda 2030-delegationen), Hanna Hansson (Concord Sverige), Rosaline Marbinah (LSU), Bosco Aung (NYC in Burma) och Moreblessing Mavhika (NEWAG in Zimbabwe). Josephine Bladh modererar.
För att lyssna på FUF-podden, sök på FUF i din podcast-app, eller lyssna direkt genom att trycka på play. Prenumerera på ”FUF-podden” i iTunes

Om ni vill se filmen så hittar ni den på FUF-Play.

Play
Dela det här:
Publicerat i FUF-radion