Kick-off på FUF 23/1!

23 januari, 2017 - kl. 17:00 till 19:00

Intresserad av globala utvecklingsfrågor? Sugen på att engagera dig ideellt? På jakt efter en spännande praktikplats?

VÄLKOMMEN PÅ KICK OFF!

På kick offen berättar vi om hur FUF arbetar med kommunikation kring globala utvecklingsfrågor. Du får reda på hur du kan engagera dig i till exempel vår tidningsredaktion, seminariegrupp, biståndsdebatten.se eller som utrikeskorrespondent. Vi informerar också om vårt mentorskapsprogram och om de kurser som vi erbjuder våra aktiva medlemmar.

Vi berättar även om vårt praktikantprogram genom vilket du bl.a. kan göra praktik på Sidas olika avdelningar och, parallellt med detta, delta i utbildningar och nätverksträffar. Dessutom diskuterar medlemmar från FUF:s styrelse betydelsen av ideellt engagemang och ger tips på hur man går tillväga för att få jobba med global utveckling och internationellt samarbete.

Medverkar gör FUF-anställda, engagerade FUF-aktiva och styrelsemedlemmarna Anna Blücher och Henrik Fröjmark. Anna jobbar som policyrådgivare inom skatteflyktsfrågan på Forum Syd. Hon har tidigare gjort praktik för IM i Nepal och på CONCORD Sverige. Henrik är policyrådgivare på organisationen IM. Tidigare har han arbetat med humanitärt bistånd för Svenska Kyrkan och varit tf kanslichef och rapportchef på Swedwatch.

VAR? FUF:s kansli, Karlbergsvägen 66 A, Stockholm
NÄR? Måndag 23 januari kl. 17.00-19.00
HUR? Anmäl dig HÄR (OBS! Anmäler du dig men får förhinder – vänligen meddela oss asap så att vi kan ge din plats till någon annan.)

Välkommen!

Observera att kick offen i första hand vänder sig till
universitetsstuderande/nyexade som inte tidigare har engagerat sig i
FUF. Stämmer detta inte in på dig, men på någon som du känner? Vidarebefordra gärna inbjudan!


Dela det här:
Publicerat i Kalender