Jobba hos oss!

Kansliassistent med inriktning mot

kommunikation


Om tjänsten

Vi söker en ny kansliassistent med inriktning mot kommunikation. Tjänsten innebär att ansvara för administrationen av vårt medlemsregister, vara ett stöd i viss ekonomiadministration samt samordna föreningens kommunikation med våra medlemmar, besökare och nya målgrupper.

Du kommer att komma in på kansliet under en tid av förändring vilket kommer att ge dig stora möjligheter att vara med och utveckla föreningens kommunikation till såväl våra egna medlemmar som till andra målgrupper. I vardagen kommer du att vara en viktig del i arbetet med föreningens marknadsföring såväl digitalt som i tryck.

Förutom det huvudsakliga ansvarsområdet innebär tjänsten en möjlighet att vara delaktig i hela föreningens verksamhet. En viss del av tjänsten kräver arbete kvällstid då du kommer att bli ett stöd i genomförandet av såväl vår utbildnings- som vår seminarieverksamhet.


Vi söker

Du som söker ska ha ett stort intresse för hållbar global utveckling och erfarenhet från ideell sektor är meriterande.

Vi tror att du studerat eller studerar med fokus på kommunikation och har ett stort intresse för strategiskt arbete för att nå nya målgrupper, nyttja nya och befintliga kommunikationskanaler samt är trygg i grundläggande digitala verktyg och sociala plattformar.

Vi tror att du tycker om att arbeta strukturerat med stor ansvarskänsla.

Efterfrågade kompetenser (meriterande):

  • Uppdatering av hemsidor via CMS/Wordpress
  • Annonsering och riktad marknadsföring via sociala medier
  • Adobe Creative Suit (InDesign, Photoshop & Premiere)


Om Föreningen för utvecklingsfrågor

Vår förening arbetar för att informera och skapa debatt om utvecklingsfrågor i ett globalt perspektiv, till stöd för ömsesidig förståelse och samarbete.

Våra verksamhetsområden utgörs av en utbildningsverksamhet, en seminarieverksamhet, ett digitalt forum på nätet (biståndsdebatten.se) samt en verksamhet som överbryggar mellan studier och yrkesliv bland annat genom vårt praktikantprogram.

Föreningen har ca 730 betalande medlemmar, leds av en av årsmötet vald styrelse och verksamheten utgår från ett anställt kansli med 6 medarbetare.


Anställningsvillkor

Tjänstens omfattning: 50% av heltid, allmän visstidsanställning
Tidsperiod: Fram till 2018-12-31, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast möjligt.
Lön: Individuell lönesättning
Kollektivavtal: Branschavtal Arbetsgivaralliansen och Ideella och Idéburna Organisationer
Tjänstgöringsort: Stockholm


Frågor?

Vill du ha mer information om tjänsten är du varmt välkommen med dina frågor till Henrik Karlsson, vik kanslichef, 070-481 94 00, henrik.karlsson@fuf.se.


Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och ett personligt brev till henrik.karlsson@fuf.se senast den 10 juni. Rekryteringen sker löpande och kan avslutas före nämnt datum.

Dela det här:
Publicerat i Nyheter