Bli FUF-supporter!

Vi behöver ert stöd

FUF:s verksamhet behöver stöd från både organisationer och privatpersoner för att kunna finnas till och utvecklas. Organisationer kan stödja oss genom att bli FUF-supportrar eller genom att annonsera. Privatpersoner kan ge oss ovärderligt stöd genom att bli FUF-medlemmar.

Bli FUF-supporter

Organisationer, företag och myndigheter som vill ge ett långsiktigt stöd till FUF:s verksamhet och samtidigt synas i våra kanaler kan bli FUF-supportrar för 15 000 kr per år. Detta ingår i FUF-supporterskapet:

– En klickbar banner på FUF:s tre webbsidor:

Biståndsdebatten.se (68 000 besök 2016 av framförallt journalister, politiker, biståndsdebattörer, praktiker inom utvecklingsfrågor, studenter och intresserad allmänhet).

FUF.se (45 000 besök 2016 av en utvecklingsfrågeintresserad allmänhet med fokus på unga vuxna, yrkesverksamma och tidigare yrkesverksamma inom “vår” sektor).

FUFkorrespondenterna.com (9 400 besök 2016 av framförallt unga vuxna som studerar utvecklingsfrågor, som är på väg ut på arbetsmarknaden, är eller är på väg ut i världen på jobb, praktik eller studier, men också av en allmänhet som är intresserad av en bredare utrikesrapportering).

– En klickbar annons i fyra webbnummer av vår korrespondenttidning “FUF i Världen” samt i fyra nummer av webbtidningen “FUF-bladet” (Totalt åtta tidningsannonser per år).

– Kontaktyta till studenter och unga, engagerade vuxna som är på väg ut i, eller redan är ute i, arbetslivet, samt till FUF:s övriga medlemskrets nätverk.

– Inbjudningar till, och gratis gå på, FUF:s samtliga evenemang.

Självklart går det också bra att annonsera i enstaka webbtidningsnummer eller under en kortare tid på webbsidorna.

Kontakta fuf@fuf.se för mer information.

________________________________________________________

Följande organisationer är FUF-supportrar för tillfället:

Sida
Röda Korset
Folke Bernadotteakademin
Kvinna till Kvinna
Svenska Kyrkans Internationellt Arbete
NIRAS InDevelop
SIANI
Fackförbundet ST
Individuell Människohjälp
Diakonia
Svenska Missionsrådet
We Effect

Dela det här: