Världens springnota

9 december, 2009 - kl. 18:00 till 19:00

Världens springnota – Ny bok om finanskrisen av Stefan de Vylder

Nu är den här – Stefan de Vylders nya bok om finanskrisen. På lanseringen berättar Stefan om boken på Brasserie Elverket. Du är varmt välkommen till en kväll där finanskrisen och den globala ekonomins framtid står i centrum.

Vad hände egentligen när världsekonomin havererade hösten 2008? Vilka var de skyldiga? Hur drabbas de fattiga? Vad ska hända nu? Vilka kommer att få betala priset när alla länder i världen, utom kanske Norge, ska börja sanera sina statsbudgetar om något år eller två?

Har politikerna förstått vad som behöver göras för att tygla de globala finansmarknaderna? Är det dags att säga adjö till nyliberalismen? Eller kanske bara ”på återseende”?

Stefan de Vylder, ekonom och författare som i över tjugofem år forskat om ekonomiska kriser, har skrivit en engagerande bok om finanskrisen, ekonomi och politik. Om du bara ska läsa en bok om finanskrisen, läs ”Världens springnota”.

Vid seminariet kommer Stefan att frågas ut av FUF: s studentpanel samt en än så länge hemlig gäst.

Brasserie Elverket, Linnégatan 69, Karlaplan, Stockholm
Vi bjuder på macka
Anmälan: Senast 7 december på https://www.forumsyd.org/templates/FS_XForm.aspx?id=10617 eller till sven.elander@forumsyd.org.
Beställ boken till julklappspris redan idag på www.forumsyd.org/springnota

Dela det här:
Publicerat i Kalender