Fåtöljen: Aung San Suu Kyi och utvecklingen i Burma

28 februari, 2011 - kl. 18:00 till 19:30

FUF-samtal i Fåtöljen NU PÅ MÅNDAG:

Aung San Suu Kyi och utvecklingen i Burma

Strax efter valet i Burma, i november förra året, släpptes Aung San Suu Kyi fri efter över sju år i husarrest. Sedan dess har hon arbetat för att samla oppositionen och få till stånd en dialog med militären. Militärjuntan har inte gjort några demokratiska eftergifter och Aung San Suu Kyi har därför uttalat sitt stöd för fortsatta riktade sanktioner mot landet.

Kristian Brangenfeldt och Anna Ringberg har träffat henne och flera andra ledande oppositionella, både i Burma och Thailand. De visar bilder och berättar om dessa möten, om den senaste utvecklingen och hur landets framtid kan komma att se ut.
OBS. Begränsat antal platser, obligatorisk anmälan till fuf@fuf.se. Märk ditt mail Burma.

Dela det här:
Publicerat i Kalender