Bli aktiv i FUF!

Hej studerandemedlem i FUF

Nu är det dags att söka till vårens arbetsgrupper – i världens bästa förening!

Våren 2012

• Filmgruppen

• FUF-bladet

• Biståndsdebatten

• Seminariegruppen

• Projektgruppen

• FUF-radion

Vem kan söka till FUF: s arbetsgrupper?

Alla FUF-medlemmar som studerar på universitet och högskola är välkomna att söka.

Vad får du?

Att vara aktiv i FUF: s arbetsgrupper är meriterande på många sätt. Föreningserfarenhet efterfrågas på arbetsmarknaden och här får du chansen att kombinera dina teoretiska studier med praktiskt arbete. Varje grupp erbjuds också någon form av kompetensutveckling. Tidigare studenter har medverkat under Mänskliga rättighetsdagarna och ”Re-Work the World”, blivit utbildade i hur man modererar seminarium och gått på studiebesök. FUF: s studenter får ett brett nätverk och kontakter inför livet. Du träffar ett härligt gäng likasinnade!

Vad är meriterande erfarenheter/egenskaper?

Vi söker ambitiösa, ansvarfulla och pålitliga personer med stort intresse för globala utvecklingsfrågor. Du bör kunna arbeta självständigt mot en deadline och ha ett bra språk i tal och skrift. Du bör naturligtvis kunna avsätta viss tid för uppdraget. Att redan ha varit aktiv inom FUF är naturligtvis meriterande, liksom annan föreningserfarenhet och ideellt engagemang.

Missa inte vårterminens Kick Off!

Måndagen 23 januari kl. 17.00 drar vi igång med en rungande Kick Off för hela studentverksamheten – läs mer på http://www.fuf.se/2012/01/10/global-utveckling-hur-kan-du-engagera-dig-student-kick-off-pa-fuf/ och anmäl dig här.

Nedan följer info om varje arbetsgrupp, dess roller och hur ni ansöker.

Läs mer om grupperna och hur du ansöker här:

Vårens arbetsgrupper i FUF!

Dela det här:
Publicerat i Övrigt