Kurs i att moderera: Kompetensutveckling för FUF:s studentgrupp

26 januari, 2012 - kl. 16:00 till 17:30

Vill du lära dig leda diskussioner och bli en skicklig moderator? Lennart Wohlgemuth, styrelseledamot i FUF och en omtyckt diskussionsledare, håller en kurs för dig som är eller vill bli aktiv i FUF:s seminariegrupp. Kom och ställ frågor om hur man leder bättre samtal, hanterar en pratglad publik och motar bort scenskräcken!

Lennart Wohlgemuth är professor i Afrikakunskap med speciell inriktning på svensk och europeisk biståndspolitik vid Centrum för Afrikastudier, Göteborgs Universitet. Tidigare arbetat som direktör för Nordiska Afrikainstitutet i Uppsala 1993 -2005 och i 28 år på Sida, sju år som chef för sektoravdelningen och sju år som chef för undervisningsbyrån. Ledamot i ECDPMs och NUFUs styrelser.

 Hör av dig till studentgruppen@fuf.se för mer info och anmälan.

Dela det här:
Publicerat i Kalender