Senaste numret av FUF i Världen ute!

Vårens sista nummer av FUF i Världen ute nu!

I det senaste numret rapporterar våra utrikeskorrespondenter bland annat om den svenska vapenindustrin, transpersoners rättigheter i Indien och hur miljösatsningar och socio-ekonomisk utveckling inte alltid går hand i hand.

[issuu width=420 height=297 backgroundColor=%23222222 documentId=120608155638-c230db9d1fbe484e8c189b7c7d0fa471 name=fufivarlden3 username=www.fuf.se tag=afrika unit=px v=2]

Följ också våra korrespondenter på bloggen www.fufkorrespondenterna.com som kontinuerligt uppdateras med nya reportage, intervjuer och artiklar. Ge dig in i debatten, kommentera, diskutera och engagera dig!

FUF:s nya satsning på ideella utrikeskorrespondenter har blivit en digital succé! Bloggen har hittills haft nästan åtta tusen besökare och tidningen lästs av många fler runt om i världen.

Trevlig läsning önskar FUF!


FUF i Världen är Föreningen för Utvecklingsfrågors satsning på att låta unga människor göra sina röster hörda och dela med sig av sina erfarenheter. Genom webb-tidningen och bloggen vill FUF bredda svensk utrikesrapportering och fördjupa debatten, samt rikta strålkastarna mot mediebrusets bortglömda utvecklingsfrågor. 

Dela det här:
Publicerat i Övrigt