Biståndet som försvann- Kulturbiståndet som det var, som det är och som det borde vara

25 augusti, 2012 - kl. 13:00 till 16:30

Föreningen för Utvecklingsfrågor och ABF bjuder in till seminariet:

Biståndet som försvann- Kulturbiståndet som det var, som det är och som det borde vara

För 10 år sedan var kulturbiståndet en viktig del av det svenska biståndet, också som en del av demokratistödet. Nu är det praktiskt taget avvecklat. Det här seminariet handlar om hur det var, hur det är och hur det borde vara. Vi har också nöjet att gästas av Paul Msemwa, chef för Tanzanias Museum and House of Culture i Dar esSalam, vilket tillkommit bl.a. med Sidastöd.

Andra medverkande är Anita Theorell, f.d. chef för kulturbiståndet på Sida, Johan Brisman, f.d avdelningschef Sida. Elisabet Olofsson, Direktor för Intercontinental Museum Network, Gunilla Lundgren, författare, Magnus Aspegren, chef Operahögskolan, Berit Högman, vice ordförande i den socialdemokratiska riksdagsgruppen. m.fl.

Samtalsledare är Carl Tham, f.d. Sida-chef.

 

Lördagen den 25e augusti 13.00-16.30 

ABF-huset, Sveavägen 41

Obs! Entré 60 kr

Dela det här:
Publicerat i Kalender