FUF 40 år! En kväll för framtidens utvecklingsfrågor!

23 oktober, 2012 - kl. 17:30 till 22:30

Den 23 oktober kl 17.30 slår dörrarna upp på Kägelbanan!

Det svenska utvecklingsbiståndet har i år funnits i 50 år, under 40 av dessa år har Föreningen för Utvecklingsfrågor, FUF, varit en självklar arena för debatt, fortbildning och diskussion i utvecklingsrelaterade frågor.

Vi vill fira och uppmärksamma dessa decennier av arbete och diskutera framtida utvecklingsfrågor. Detta genom att göra det vi gör bäst – skapa minnesvärda möten med alla er med engagemang och intresse för globala utvecklingsfrågor. Det blir en kväll för möten med gamla och nya vänner, där vi kan utbyta erfarenheter och funderingar.

Under kvällen samtalar vi med Stefan de Vylder och Helena Torfinnom de 50 år av bistånd som varit och om hur framtiden ter sig. Delta sedan aktivt i något av våra “open space”-samtal eller mingla i baren och ät något gott! Vi skålar för FUF och Emil Jensen spelar därefter live för oss. Kvällen avslutas med mer musik, möten och mingel!

Biljetter bokas via Södra teaterns hemsida och kostar 100 kr om du är student och 150 kr för övriga. För att boka biljetter klicka HÄR!

Stort tack till våra samarbetspartners: SIPU InternationalSPM ConsultantsTranås resebyrå och Riksteatern!

Är du rullstolsburen eller har svårt att gå i trappor? Kontakta oss på fuf@fuf.se så hjälper vi dig med information om var hissar till Kägelbanan finns!

Vi ses den 23:e oktober!


Dela det här:
Publicerat i Kalender