FUF i Världen No 5 2012, ute nu! Nypremiär av FUF-korrespondenternas blogg!

I och med releasen passar vi på att nylansera den nu ännu snyggare bloggen www.fufkorrespondenterna.com! Här kan du läsa mer om våra korrespondenter, se var dom befinner sig och ta del av aktuella händelser direkt från världens alla hörn. Bloggen uppdateras kontinuerligt med nya reportage, intervjuer och artiklar. Ge dig in i debatten, kommentera, diskutera och engagera dig!

I det nya numret av FUF i världen rapporterar korrespondenterna bland annat om det amerikanska valet, lärarstrejken i Kenya och nepalesiska migrantarbetares fackliga organisering. (OBS! Öppna denna post för att ta del av länken).

[issuu width=420 height=297 embedBackground=%23030303 backgroundColor=%23222222 documentId=121029125212-6ac96398379247d59b676243fef6ea81 name=fuf_i_v_rlden_5_final_ username=www.fuf.se tag=afrika unit=px v=2]

Trevlig läsning önskar FUF!


FUF i Världen är Föreningen för Utvecklingsfrågors satsning på att låta unga människor göra sina röster hörda och dela med sig av sina erfarenheter. Genom webb-tidningen och bloggen vill FUF bredda svensk utrikesrapportering och fördjupa debatten, samt rikta strålkastarna mot mediebrusets bortglömda utvecklingsfrågor.


Dela det här:
Publicerat i Övrigt