Jobba i biståndsbranschen?

20 november, 2012 - kl. 10:00 till 11:00

Den 20 november hittar du FUF tillsammans med massor av andra organisaitoner, företag och myndigheter på Stockholms universitets ”Utrikespolitiska dagen”. Läs mer här!

Glöm inte att gå på seminariet:

Jobba i biståndsbranschen?

Vänstra Hörsalen, Aula Magna, Stockholms universitet

Talare: Jesper Bengtsson, chefredaktör för OmVärlden, leder ett samtal med Joachim Beijmo, Kommunikationschef på Sida, Ylva Christiansson, Kanslichef på Föreningen för Utvecklingsfrågor och David Montgomery, VD för WSP International.

Drömmer du om att ha världen som arbetsplats? I takt med att organisationer och företag arbetar allt mer över gränserna blir det också allt mera tydligt att de behöver kompetens i globala frågor och att utvecklingsperspektiven blir allt viktigare. Hur får man ett biståndsjobb och vad krävs? Är det bara Sida som gäller, eller vilka möjligheter finns inom frivilligorganisationerna eller i näringslivet? Måste man kanske starta eget och bli konsult för att kunna jobba i branschen?

Missa inte chansen att vara med och lyssna och diskutera när dessa och många andra frågor behandlas av panelen med representanter för Sida och OmVärlden, FuF och WSP International.

Dela det här:
Publicerat i Kalender