FUF-fåtölj 3/6: Svensk vapenexport – Peter Winai skildrar idéer ur sin nya bok ’Ingreppet’

3 juni, 2013 - kl. 18:00 till 19:30

Kan man vara en av världens största vapenhandlare och samtidigt förespråka demokratisk utveckling utomlands? Är internationell militär nedrustning det enda svaret på fredsutveckling och hur ska Sverige ställa sig i denna fråga? Vad säger Saudiaffären oss?

Vårterminens sista fåtöljensamtal kommer att behandla den högaktuella frågan om svensk vapenexport och kommer att diskuteras utifrån Peter Winais nya spänningsroman ’Ingreppet’. Var med och delta i en spännande diskussion!

Peter Winai är grundare till Winai Development med ambitionen att ge möjligheter till givande möten mellan idé, samhällsansvar och affärer. Han har i trettio års tid arbetat med bistånd och institutioner för bland annat UNDP, Sida, Naturskyddsföreningen och svenska polisen.

Datum: Måndag 3/6 2013

Tid: 18:00 – 19.30

Plats: FUF:s kansli, Karlbergsvägen 66A, Stockholm

Anmälan görs HÄR!

Vi bjuder på dryck och tilltugg, varmt välkomna!

Dela det här:
Publicerat i Kalender, Övrigt