FUF:s studentkick off 5 september

Är du intresserad av globala utvecklingsfrågor?
Vill du engagera dig och skaffa erfarenhet av att arbeta ideellt inom biståndssektorn?
Kanske a?r du på jakt efter en spa?nnande praktikplats?

Va?lkommen till Kick Off på FUF! Ha?r får du tra?ffa erfarna medlemmar fra?n FUF:s styrelse som diskuterar betydelsen av ideellt engagemang och hur man får  jobb inom internationellt utvecklingssamarbete. Du får också tra?ffa FUF-studenter och får reda på hur du som medlem kan engagera dig i till exempel FUF:s tidningsredaktion, seminariegrupp, bista?ndsdebatten.se eller som utrikeskorrespondent. Vi informerar också om praktikplatserna vi fo?rmedlar på bl.a. Sidas olika avdelningar!

Medverkar go?r bland annat Rolf Carlman och Eivor Halkjaer. Rolf a?r ordfo?rande i FUF och har tidigare arbetat med utvecklings- och biståndsfrågor exempelvis i Jerusalem, Alexandria, Beirut och Hanoi. Rolf har också bl.a. varit chef på Sida och Svenska Institutet. Eivor har bl. a. arbetat på Sida, som ambassado?r i Nicaragua, Kuba och Guatemala och varit redakto?r på Utrikespolitiska Institutet.

FUF bjuder på dryck och tilltugg!

När och var: 5 september kl. 17.00-19.00, Karlbergsvägen 66 A

Anmäl dig HÄR!

Dela det här:
Publicerat i Övrigt