FUF-fåtölj 17 september med David O Kronlid: Hållbar utveckling – var är etiken?

David O Kronlid skriver i sin biografi på Uppsala Universitet: ”Hållbar utveckling har en värderingsdimension som väcker etiska frågor av central betydelse för utbildning och lärande, klimatfrågan, samhällens och individers mobilitet och miljövård.”

Den 17 september bjuder vi in till en Fåtölj där vi samtalar om etikens roll inom miljöfrågor.

David O Kronlid är docent i Etik vid Uppsala Universitet och skrev sin avhandling om Ekofeminism och miljöetik. Han arbetar idag bland annat som lärare vid CEMUS i Uppsala som bedriver tvärvetenskaplig utbildning inom hållbar utveckling.

Anmäl dig genom att klicka HÄR!

Datum: Tisdagen 17 september

Tid: 18:00 – 19.30

Plats: FUF:s kansli, Karlbergsvägen 66A, Stockholm

Vi bjuder på dryck och tilltugg, varmt välkomna!

Läs mer om FUF på www.fuf.se

Dela det här:
Publicerat i Övrigt