FUF startar projekt med stöd av Folke Bernadotteakademin

Under september-maj driver FUF ett informations-/debattprojekt på temat säkerhetspolitik och fredsfrämjande utveckling med stöd av Folke Bernadotteakademin. 

En mångsidig debatt om säkerhetspolitik och fredsfrämjande utveckling kräver tillgänglig och oberoende information, plattformar för deltagande och utbyte samt verktyg och incitament att delta i debatten. FUF kommer genom projektet att bidra till detta genom att arrangera en seminarieserie på det övergripande temat som även kommer att streamas på nätet för att nå en bredare målgrupp och öka deltagandet. Exklusiva inlägg av de medverkande panelisterna vid seminarierna kommer att kopplas till internetplattformen biståndsdebatten.se där en inkluderande och öppen diskussion och debatt kan leva vidare även efter seminariernas slut.

För mer information, håll utkik på hemsidan eller kontakta projektledare Anna Sjöberg Tibblin på anna.sjoberg.tibblin@fuf.se.

 

 

 

 

 

 

Dela det här:
Publicerat i Övrigt