Kick Off för studenter och nyexade! 23 januari

23 januari, 2014 - kl. 17:00 till 19:00

Skärmavbild 2014-01-09 kl. 13.02.42

Är du intresserad av globala utvecklingsfrågor? ?Vill du engagera dig och skaffa erfarenhet av att arbeta ideellt inom biståndssektorn??Kanske är du på jakt efter en spännande praktikplats?

Välkommen till Kick Off på FUF! Här får du träffa erfarna medlemmar från FUF:s styrelse som diskuterar betydelsen av ideellt engagemang och hur man får jobb inom internationellt utvecklingssamarbete. Du får också träffa FUF-studenter och får reda på hur du som medlem kan engagera dig i till exempel FUF:s tidningsredaktion, seminariegrupp, biståndsdebatten.se eller som utrikeskorrespondent. Vi berättar också om hur FUF erbjuder kompetensutveckling inom utvecklingsfrågor och kommunikation och hur du kan söka FUF:s alla praktikplatser på bl.a. Sidas olika avdelningar!
Medverkar gör bland andra Lennart Båge och Caroline Matsson. Lennart har varit chef för FN-organet IFAD och för det multilaterala biståndet (FN, Världsbanken och EU) på UD samt arbetat med forskningsstöd på SAREC. Caroline är konferensgeneral för Nordiskt Forum- New Action on Women’s Rights och har även arbetat som projektledare för Mänskliga Rättighetsdagarana.

 

Datum: Torsdagen 23 januari

Tid: 17.00-19.00

Plats: FUF:s kansli, Karlbergsvägen 66a, T-bana St Eriksplan

Anmäl dig genom att klicka HÄR

FUF bjuder på dryck och tilltugg!
Välkommen!

 

Dela det här:
Publicerat i Kalender