Peter Winai gästar FUF-fåtöljen i Lund

7 april, 2014 - kl. 19:00 till 20:30

Kriminalitet och hänsynslösa affärer. Handel med organ är en hemsk verklighet. Måndag den 7 april gästas FUF-fåtöljen i Lund av Peter Winai som kommer prata om sin senaste bok Levande döda, organhandel och hur han gått tillväga när han har skrivit. ??Peter har länge arbetat med bistånd, i olika roller och många gånger i konfliktladdade miljöer. Med denna erfarenhet har han nu skrivit två (politiska spännings-)romaner. Den senaste boken, Levande döda, handlar om trafficking med mänskliga organ. Två biståndsarbetare är i Kongo och kommer en ohygglig hemlighet på spåren. De börjar förstå att någon systematiskt samlar kroppsdelar. Handeln är organiserad – som i verkligheten.

Välkommen till ett spännande samtal!

Datum: 7/4
Tid: 19.00 – 20.30 (Dörrarna öppnar 18.45).
Plats: Samhällsvetarkåren, Samvetet, Paradisgatan 5S, Lund
OBS! Begränsat antal platser, anmäl dig HÄR!

Vi bjuder på fika!
// FUF:s Pop Up i Lund

Dela det här:
Publicerat i Kalender