16/10: CV-workshop i Lund

16 oktober, 2014 - kl. 18:00 till 19:30

Drömmer du om att jobba på Sida, Folke Bernadotteakademin eller MSB?
– så skriver du CV:t som ger dig jobbet!

Är du intresserad av utvecklingsfrågor och drömmer om ett framtida jobb på Sida, MSB, Folke Bernadotteakademin eller på en utlandsmyndighet? Inom de närmaste åren kommer 160 000 nya jobbchanser att skapas inom statlig sektor. Ta chansen att redan idag skaffa dig ett försprång genom att förbereda dig för framtida utmaningar.

FUF Pop Up Lund bjuder in Gustav Fredholm, studerandeombudsman på Fackförbundet ST, för att hålla i en workshop om hur du skriver ett vinnande CV och plockar hem drömjobbet inom staten. Vi kommer bland annat att gå igenom och diskutera exempel i små grupper. Skriv därför gärna ut och ta med ditt eget CV!

Tid: Onsdag 15:e oktober kl. 18:00 – 19.30
Plats: Studiefrämjandet, Fabriksgatan 2, Lund
Anmäl dig till: lund@fuf.se OBS! Begränsat antal platser

Fackförbundet ST bjuder på fika – Varmt välkomna!
Läs mer Fackförbundet ST på www.st.org/student.

Dela det här:
Publicerat i Kalender