God Jul & Gott Nytt År!

god julNu tar FUF julledigt. Kontoret öppnar åter 12 januari 2015.

Under året som har gått har vi arrangerat 45 seminarier om global utveckling och internationellt samarbete för 2011 besökare, och engagerat och kompetensutvecklat 202 studenter. Vi har även startat upp ett praktikantprogram genom vilket 26 praktikanter inte bara har gjort praktik, utan även gått utbildningar och nätverkat. Dessutom växer vår site Biståndsdebatten.se som aldrig förr! Vidare har vi drivit två debattprojekt – ett om fred & säkerhet och ett om EU som global aktör. 92 % av dem som har svarat på våra enkäter anser att de har ökat sina kunskaper om globala utvecklingsfrågor genom FUF, och 95 % anser att vår verksamhet håller hög kvalitet. I julklapp önskar vi oss ett lika fint 2015!

God Jul, Gott Nytt År & Tack för ett fantastiskt 2014!

Dela det här:
Publicerat i Övrigt