FUF i Världen No 16 2015 är här!

Denna gång rapporterar våra unga utrikeskorrespondenter bland annat om den obligatoriska samhällstjänsten i Rwanda, om situationen för ideella organisationer i Indien och om hur ett vägbygge har lett till att ett av Bogotás mest utsatta områden har börjat spira.

FIV16
FUF i Världen No 16 2015 (pdf)
FUF i Världen No 16 2015 (blädderex)

Trevlig läsning!

FUF-korrespondenterna är FUF:s satsning på att låta unga människor som befinner sig utomlands göra sina röster hörda och dela med sig av sina erfarenheter. Genom webb-tidningen FUF i Världen, bloggen www.fufkorrespondenterna.com, och Instagramkontot @fufkorrespondenterna breddas svensk utrikesrapportering och strålkastarna riktas mot mediebrusets bortglömda utvecklingsfrågor.

Dela det här:
Publicerat i FUF i Världen