26/3: Informationsmöte om Pop Up Göteborg

26 mars, 2015 - kl. 18:00 till 18:00

Är du student på universitet/högskola och bor i Göteborg? Vill du engagera dig i FUF? Just nu söker vår Pop Up-grupp nya, aktiva medlemmar! Var med och driv deras studiecirkel som planerar att träffas med jämna mellanrum för att diskutera aktuella utvecklingsfrågor. Se hälsning från gruppen nedan!

Med vänlig hälsning
FUF

PS/ Stämmer beskrivningen ovan inte in på dig, men på någon du känner? Vidarebefordra gärna inbjudan! DS/
_____________________________________________

Hej på er!

Nu är det dags för uppstartsmöte för FUF Pop Up Göteborg. Det kommer hållas en kort presentation om FUF och vad vi gör i FUF Pop Up Göteborg. Sedan kommer vi prata om vad vi vill göra under våren. Är det någon speciell global fråga du vill diskutera? Något land du vill lära dig mer om? Någon intressant föreläsare som vi ska bjuda in?

När? Torsdagen den 26/3 kl. 18.00
Var? Studiefrämjandet, Falkgatan 7, lokal lilla danssalen. Hållplats: Redbergsplatsen. Göteborg.
Hur? Anmäl di g till goteborg@fuf.se senast onsdagen den 25/3.

Vi bjuder på fika!

Hoppas att vi ses!
FUF Pop Up Göteborg

Dela det här:
Publicerat i Kalender