Fåtölj i Lund 8/5: Att avskaffa hunger och fattigdom i Ghana

8 maj, 2015 - kl. 14:00 till 15:00

Ghana står inför många utmaningar. Trots att landet är en av de starkaste tillväxtnationerna i Afrika bor många människor på landsbygden under väldigt enkla förhållanden och i fattigdom. FUF Pop Up Lund bjuder i samarbete med Hungerprojektet in till en eftermiddag med fokus på arbetet med att avskaffa hunger och fattigdom i landet. Vad har fungerat och vilka är de största hindren?

Samuel Afrane, Hungerprojektets landchef i Ghana, gästar FUF-fåtöljen för att berätta om framgångar och utmaningar i sitt arbete. Samuel har 17 års erfarenhet inom utvecklingsplanering, fattigdomsreducering och landsbygdsutveckling. Han har tidigare arbetet på såväl regeringsnivå som i akademiska organisationer och med många olika projekt i samarbete med bland andra UNDP och Världsbanken.

När: 8 maj, kl 14:00-15:00
Var: Geocentrum 1, Flygeln (entréplan), Sölvegatan 12, Lund
Hur: Anmäl dig till lund@fuf.se. Begränsat antal platser!
FUF-fåtöljen kommer hållas på engelska.

Vi bjuder på fika. Varmt välkommen!

 

Dela det här:
Publicerat i Kalender