Informations- och debattprojektet ”Fred och säkerhet” forsätter i höst!

Under 2013/2014 anordnade FUF en seminarieserie på temat säkerhetspolitik och fredsfrämjande utveckling. FUF har blivit beviljade medel för att fortsätta projektet under 2015 vilket bl.a innebär  att vi under hösten kommer att anordna en seminarieserie om fred och säkerhet.

Det första seminariet i serien sammarangeras med Folk och Försvar.  Seminariet kommer att handla om konfliktförebyggande i bred bemärkelse och medverkar gör Henrik Hammargren (DHF), Mats Utas (NAI), Mimmi Söderberg Kovacs (Uppsala universitet) och Lena Bartholdson (Folk och Försvar). Seminariet sker den 23 september kl. 11-13 på Postmuseet i Stockholm. Mer information kommer efter sommaren. Håll utkik HÄR.

Dela det här:
Publicerat i Nyheter, Övrigt