Interaktiv diskussionskväll: En 50-årings betraktelser

17 november, 2015 - kl. 18:00 till 20:00

2015 fyller Sida 50 år och mycket har hänt med svenskt bistånd under denna tid. Det senaste halvseklet har präglats av förändrade prioriteringar och nya relationer med mottagarländerna, såväl som anpassningar till svensk utrikespolitik i allmänhet, och samarbete med näringsliv och civilsamhälle. Hur har Sida klarat att anpassa sin verksamhet efter ständigt förändrade viljor och villkor?

FUF vill ta tillfället i akt att samla gamla och nya Sidaiter och andra biståndsintresserade för att tillsammans diskutera vad vi lärt oss och vilka lärdomar vi bör ha med oss in i framtiden.

Diskussionerna inleds av Mats Sundgren, journalist och kommunikatör med lång erfarenhet av Sida, och Lennart Wohlgemuth som var med när Sida startade 1965 och därefter verkat på olika ledande positioner i biståndet.

NÄR? 17/11 18.00-20.00.
VAR? FUF:s kansli på Karlbergsvägen 66A, Stockholm
HUR? Anmäl dig HÄR

Mötet direktsänds och kan följas på www.fuf.se eller ses i efterhand.

Vi bjuder på fika, hjärtligt välkomna!

Dela det här:
Publicerat i Kalender