Lund 2/12: Intervjucoaching

2 december, 2015 - kl. 18:30 till 19:30

Vad ska jag tänka på inför en jobbintervju? Hur förbereder jag mig? Vilka är de vanligaste frågorna? Hur och när tas lönefrågan upp? Är processen annorlunda vid utlandsuppdrag?

Fackförbundet ST håller tillsammans med FUF Pop Up Lund en kvällsföreläsning om anställningsintervjuer. Kom och få konkreta tips om vad du kan göra för att förbereda dig inför arbetslivet i allmänhet, och för en utlandstjänst med fokus på globala utvecklingsfrågor i synnerhet.

Fackförbundet ST är det största fackförbundet inom statlig verksamhet medöver 90 000 medlemmar. Som största förbund inom staten är ST experter på karriärmöjligheterna inom statlig sektor och kan hjälpa dig att hitta ditt drömjobb och att få koll på arbetsvillkoren.

När? 2 december 2015, kl.18.30–19.30
Var? Studiefrämjandet, Fabriksgatan 2, Lund
Hur? Anmäl dig till lund@fuf.se

Vi bjuder på fika!

Begränsat antal platser så först till kvarn.

Dela det här:
Publicerat i Kalender