Agenda 2030 del 4 – Johan Hassel

Vid årsskiftet gick startskottet för arbetet med att genomföra den av FN:s generalförsamling antagna Agenda 2030 och dess 17 globala mål för hållbar utveckling. Målen är universella och gäller alla länder, även Sverige. I våras tillsatte därför regeringen en delegation som bland annat har i uppdrag att ta fram en övergripande handlingsplan för Sveriges genomförande av agendan. Hur arbetar delegationen med framtagandet av handlingsplanen? Vilka är slutsatserna hittills? Hur kan svenska myndigheter, civilsamhälle, företag och allmänheten engageras i arbetet med Agenda 2030? I detta avsnitt av FUF-podden får vi lyssna till Johan Hassel, ledamot i Agenda 2030-delegationen.

För att lyssna på FUF-podden, sök på FUF i din podcast-app, eller lyssna direkt genom att trycka på play. Prenumerera på ”FUF-podden” i iTunes

Om ni vill se filmen så hittar ni den på FUF-Play.

Play
Dela det här:
Publicerat i FUF-radion